Introdu id-ul pentru a afla cine e invizibil pe messenger:

Termenii Serviciului

Sunt de acord cu următoarele:

Ca şi vizitator sau membru înregistrat al site-ului Ascuns.ro, sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, dacă vizitaţi, folosiţi sau vă înscrieţi ca şi membru pe site.

Ascuns.ro poate schimba aceşti termeni şi condiţii în orice moment, fară un anunţ prealabil. Versiunile modificate vor fi valabile după 30 de zile de la publicarea lor pe site.

Înscrierea pe site

Înscriindu-vă pe site-ul Ascuns.ro, declaraţi că informaţiile pe care le furnizaţi sunt în conformitate cu realitatea.

Ascuns.ro îşi rezervă dreptul de a vă şterge contul în orice moment, pentru orice motiv şi fără anunţ prealabil.

Toţi membrii îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele urmări ale utilizării acestui site.

Ascuns.ro îşi poate suspenda serviciul şi poate bloca sau poate şterge un cont al unui utilizator în orice moment şi fără avertisment prealabil.

Informaţiile din profil şi alte informaţii publice

Toate informaţiile publice folosite pe site-ul Ascuns.ro nu trebuie să încalce vreo lege. Ca utilizator al site-ului, acceptaţi aceste condiţii şi sunteţi responsabil pentru informaţiile, textele şi pozele pe care le publicaţi.

Toate informaţiile pe care le folosiţi pe site nu trebuie să încalce drepturile de autor sau a mărcilor înregistrate, sau drepturile intelectuale a unei părţi terţe.

Toate informaţiile pe care le încarcaţi sau le afişaţi nu trebuie să fie false. Deasemenea nu este permisă folosirea unui limbaj ameninţător, dafăimătoar sau hărţuitor faţă de alte persoane.

Procedura de plângere şi raport

Utilizatorului i se cere să raporteze orice problemă de orin legal la adresa de email coredevise [at] gmail [dot] com în cel mai scurt timp posibil.

Taxe şi plăţi pentru serviciul prestat

Serviciile Ascuns.ro sunt gratuite, exceptând costurile pentru orice abonare sau concurs desfăşurat pe site.

Copyright

Copyright Ascuns.ro ©2010. Toate drepturile sunt rezervate. Grafica şi textele de pe acest site sunt protejate prin copyright. Le puteţi imprima şi folosi doar pentru uz personal. Pentru orice alt scop trebuie obţinută permisiunea unui administrator Ascuns.ro.

Oricine poate adăuga un link către acest site, excepţii fac folosirea oricărei tehnici ce induce în eroare utilizatorul sau are rolul de a defăima site-ul Ascuns.ro.

Responsabilităţi şi obligaţii

Ascuns.ro îşi rezervă toate drepturile şi neagă orice răspundere. Ascuns.ro nu oferă nicio garanţie în privinţa corectitudinii informaţiilor ce pot fi găsite pe acest site sau a rezultatelor folosirii acestui site.

Nu există garanţii privind funcţionarea permanentă a site-ului sau pentru valabilitatea informaţiilor existente pe site.

Ascuns.ro nu se face răspunzator pentru niciun tip de daună ce va apărea ca urmare a folosirii acestui site.

Ca utilizator, vă asumaţi responsabilitatea pentru propriile publicaţii,customizarea profilului şi acţiunile de pe site. Vă angajaţi şi sunteţi răspunzător atât pentru articolele pe care le publicaţi pe pagina personală, cât şi pentru comentariile şi reacţiile pe care alţii le publică pe pagina dvs. Puteţi şterge conţinutul inadecvat de pe pagina personală prin editarea acesteia.

Link-urile către alte site-uri sunt în responsabilitatea proprietarului acestor link-uri. Ascuns.ro poate preveni legătura cu alte site-uri web şi poate sancţiona utilizatorul dacă acestea nu sunt în conformitate cu folosul personal şi reprezintă conţinut de tip spam sau publicitate forţată.

Condiţii de utilizare a site-ului Ascuns.ro

Acest site poate fi accesat doar în folosul personal, necomercial.

Nu puteţi folosi acest site în scopuri ilegale sau în orice alt scop contrar acestor termeni şi condiţii.

Avertismente şi indicaţii

Se presupune că aţi citit aceşti termeni de utilizare a site-ului Ascuns.ro. Dacă veţi continua să folosiţi acest site, înseamnă că sunteţi de accord cu aceşti termeni şi condiţii.

Accesul pe site

Folosirea numelui de utilizator sau a parolei reprezintă responsabilitatea utilizatorului. Acestuia i se cere să păstreze confidenţialitatea acestor informaţii de conectare. furnizate la înscriere. Ascuns.ro se angajează să păstreze la rândul sau confidenţialitatea acestor date.

Utilizatorului i se cere să informeze imediat un administrator al site-ului Ascuns.ro privind o încălcare sau un abuz al informaţiilor de conectare prin intermediul unui e-mail la adresa coredevise [at] gmail [dot] com; E-mailul trebuie să aibă ca subiect 'Raport abuz'.

Condiţii de utilizare teritorială

Utilizarea acestui site este interzisă in ţările în care orice paragraf din aceşti termeni şi condiţii nu este valid datorită legilor ce se aplică în locaţia respectivă.

Jurisdicţie

Acest contract şi relaţia dintre tine şi acest site se va desfăşura pe baza legilor din Romania.